Dy të vërtetat e një lajmi 04/06/2022
Dy të vërtetat e një lajmi • 09:42 07/06/2022
Të vërteta që mund të jenë njëherësh tragjike, herë herë dramatike, por brenda fshehin edhe pjesën e tyre komike. Top Albania Radio sjell disa prej ngjarjeve që shënjojnë politikën, ekonominë, aktualitetin, artin dhe sportin në një këndvështrim me titull “Dy të vërtetat e një lajmi”. Edi Hallaçi Saix Dj
Dy të vërtetat e një lajmi 04/06/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 09:42 07/06/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 02/05/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 18:21 02/05/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 02/04/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 13:47 04/04/2022
Dy të vërtetat e një lajmi- Pjesa 6
Dy të vërtetat e një lajmi 15:03 08/03/2022
Dy të vërtetat e një lajmi- Pjesa 5
Dy të vërtetat e një lajmi 15:01 08/03/2022
Dy të vërtetat e një lajmi- Pjesa 4
Dy të vërtetat e një lajmi 15:00 08/03/2022
Dy të vërtetat e një lajmi- Pjesa 3
Dy të vërtetat e një lajmi 14:59 08/03/2022