Bashkia ‘e ndaluar’ e Himarës dhe zarfi i zi për Ramën – Një ngjarje dy të vërteta – 31/03/2024
Dy të vërtetat e një lajmi • 22:24 01/04/2024
Janari do të njihet si muaji i dashurisë së ballkonit. I ndodhur në arrest shtëpie për aferën e çështjes "Partizani", Sali Berisha ka gjetur prehje tek ballkoni i tij. Natë për natë sapo bie muzgu, ai del në ballkon me megafon dhe komunikon nga larg me adhuruesit e tij. Ligjeratat e dashurisë, optimizmit e shpresës përlotin sytë e tyre çdo mbrëmje duke mos patur mundësinë ta përqafojnë apo t'i puthin duart. Një histori e dhimbshme dashurie, por aq sa prekëse. Edison Hallaçi
SPAK në aksion, Diaspora gëzon – Një ngjarje dy të vërteta – 02/06/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 16:25 03/06/2024
Ilir Meta kap ‘Prime”, Monika me “Zarf të Zi” – Një ngjarje dy të vërteta – 28/04/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 18:13 30/04/2024
Bashkia ‘e ndaluar’ e Himarës dhe zarfi i zi për Ramën – Një ngjarje dy të vërteta – 31/03/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 22:24 01/04/2024
Janar i ftohtë politik – Një ngjarje dy të vërteta – 04/02/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 19:50 05/02/2024
Dhjetori i furishëm dyerve të gjykatave, si u mbyll viti 2023?!
Dy të vërtetat e një lajmi 13:01 31/12/2023
“Krushqit’ afrikanë në Lezhë dhe “fshesa” e SPAK – Një ngjarje dy të vërteta – 26/11/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 18:02 27/11/2023
Opozita paralajmëron protesta, çfarë po ndodh?! – Një ngjarje dy të vërteta – 29/10/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 19:16 31/10/2023