Ilir Meta kap ‘Prime”, Monika me “Zarf të Zi” – Një ngjarje dy të vërteta – 28/04/2024
Dy të vërtetat e një lajmi • 18:13 30/04/2024
Prilli ishte muaji i rikthimit për çiftin Meta-Kryemadhi, të cilët janë në qendër të vëmendjes për deklaratat e tyre kundër SPAK, por edhe për vetë marrëdhënien mes tyre. Nga ana tjetër Kryeministri Rama e 'ka kapur' me mediat italiane të cilat sipas tij kanë baltosur Shqipërinë. Këto e shumë të tjera ju presin në përmbledhjen e këtij muaji.
SPAK në aksion, Diaspora gëzon – Një ngjarje dy të vërteta – 02/06/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 16:25 03/06/2024
Ilir Meta kap ‘Prime”, Monika me “Zarf të Zi” – Një ngjarje dy të vërteta – 28/04/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 18:13 30/04/2024
Bashkia ‘e ndaluar’ e Himarës dhe zarfi i zi për Ramën – Një ngjarje dy të vërteta – 31/03/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 22:24 01/04/2024
Janar i ftohtë politik – Një ngjarje dy të vërteta – 04/02/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 19:50 05/02/2024
Dhjetori i furishëm dyerve të gjykatave, si u mbyll viti 2023?!
Dy të vërtetat e një lajmi 13:01 31/12/2023
“Krushqit’ afrikanë në Lezhë dhe “fshesa” e SPAK – Një ngjarje dy të vërteta – 26/11/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 18:02 27/11/2023
Opozita paralajmëron protesta, çfarë po ndodh?! – Një ngjarje dy të vërteta – 29/10/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 19:16 31/10/2023