Celebrities Top 100 Songs of the Year

Dhe pak orë na ndajnë nga viti 2023 dhe ky është mesazhi që Killua ka për të gjithë ne! Vath në vesh!

Maratona e 100 këngëve më të mira të vitit sjell një atmosferë të ngrohtë festive me urimet më të veçanta të artistëve tuaj të preferuar dhe figurave më të njohura publike, të cilat janë pjesë e pandashme e përditshmërisë tonë. Një mesazh zanor ka ardhur dhe nga reperi Killua.

Një artist mjaft i veçantë që gjithmonë ka dieur të sjellë diferencën në tregun muzikor shqiptar. Ja çfarë ka ai për të thënë për dëgjuesit e Top Albania Radio-s:

Hey unë jam Killua, jemi këtu në Top Albania Radio. Doja t’ju uroja gëzuar festat e fundvitit dhe ju ftoj që vitin tjetër t’i kushtojmë njëri-tjetrit pak më shumë vëmendje! Edhe njëkohësisht ta duam njëri-tjetrin pak më shumë! Cheers!

Ndërkohë vazhdoni të ndiqni live martonën e 100 këngëve më të mira shqiptare duke klikuar në këtë link. Plot surpriza të tjera na presin.