Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Duhet të përjetonte orgazëm…/Reese Witherspoon tregon skenën më të sikletshme në filmin e parë të saj!

Filmi i vitit 1996 “Fear” shfaqi Reese Witherspoon dhe Mark Wahlberg në role të spikatura, megjithatë aktorja kujton se skena e seksit në film nuk ishte asgjë e veçantë. Në moshën vetëm 19-vjeçare, Witherspoon ishte pjesë e një skene ku duhet të përjetonte orgazëm. Aktorja u shpreh në një intervistë për Harper’s Bazaar se:

Unë nuk e kisha kontrollin mbi të. Nuk ishte e qartë në skenar se kjo ishte ajo që do të ndodhte, kështu që kjo ishte diçka që mendoj se regjisori e mendoi vetë dhe më pas më pyeti në xhirime nëse do ta bëja. Unë thashë jo, nuk ishte një përvojë e mrekullueshme.

Ishte një nga rolet e para të karrierës së aktores, por ajo nuk beson se ishte një përvojë e mirë. Më vonë ajo arriti sukses të madh me interpretimet e saj në “Legally Blonde” dhe “Sweet Home Alabama”. Aktorja beson se ajo që përjetoi në xhirimet e “Fear” e përgatiti atë për jetën si grua në Hollywood.

Sigurisht që nuk jam e traumatizuar apo ndonjë gjë prej tij, por ishte formuese.

Reese Witherspoon është shpallur nga Forbes si aktorja femër më e pasur në botë, që e ka arritur vetë suksesin e saj. Revista Forbes publikoi listën e grave më të pasura në Amerikë, në të cilën Reese Witherspoon zuri vendin e 59-të, mes Dolly Parton dhe Barbara Streisand. Me një pasuri në vlerë neto 440 milionë dollarë, 47-vjeçarja Witherspoon ka dëshmuar se është një biznesmene shumë e aftë gjatë viteve të fundit.