Elvana Gjata ka një falenderim special për të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
South Outdoor Festival - Live • 16:46 06/05/2022
Vetëm pak minuta para se të performonte në "South Outdoor Festival", Elvana Gjata kishte një falenderim special për dëgjuesit e TAR! Elvana Gjata Adi Pojana
Ku e gjen Sardi Strugaj muzën dhe frymëzimin në muzikë?!
South Outdoor Festival - Live 18:12 06/05/2022
Eugent Bushpepa vjen me një dedikim special për Top Albania Radio!
South Outdoor Festival - Live 17:11 06/05/2022
Si po promovojnë kulturën rome, Gipsy Groove flet ekskluzivisht për TAR nga South Outdoor Festival!
South Outdoor Festival - Live 17:05 06/05/2022
‘Filozofi i muzikës’, Killua nga SOF: “Muzika në Shqipëri është një ‘flluskë’ fallso!”
South Outdoor Festival - Live 17:05 06/05/2022
Në hapat e të atit, Sezgin Curi flet për të birin nga SOF për mikrofonin e TAR!
South Outdoor Festival - Live 17:04 06/05/2022
Urban Band me një përshëndetje shumë ‘funny’ për TAR pas performancës në South Outdoor Festival!
South Outdoor Festival - Live 17:03 06/05/2022
Elvana Gjata ka një falenderim special për të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
South Outdoor Festival - Live 16:46 06/05/2022