Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Gjithçka që duhet të dini për këtë sezon Halloween-i, jua servir TAR!
Live From Tirana • 19:25 27/10/2021
Sot të ftuar në emisionin "Live from Tirana" nëpërmjet një lidhje telefonike kanë qenë Gennaro Pepe dhe Nadir Mura. Ata kanë treguar gjithçka në lidhje me festën e 'Halloween'-it e cila tashmë është kthyer edhe në një lloj tradite për të gjithë ne. Stenaldo Mëhilli Danko Dj Gennaro Pepe Nadir Mura
Dritan Kastrati tregon gjithçka rreth rolit të tij në serialin e suksesshëm të “$NOB”!
Live From Tirana 20:08 03/12/2021
Si lindi e gjithë ideja e serialit “$NOB”?/Olsi Abazi tregon gjithçka për TAR!
Live From Tirana 20:05 03/12/2021
Ekskluzivisht në TAR, zbulohen detaje të reja të rikthimit të aktorit Piro Qirjo vetëm për “$NOB”!
Live From Tirana 20:04 03/12/2021
“Nuk m’i ka dëgjuar këshillat”/Vigan Shehu rrëfen si e ka parë vëllain e tij brenda shtëpisë së BBV!
Live From Tirana 11:37 03/12/2021
Armand Peza tregon për TAR gjithçka në lidhje me dekorimet e festave të fundvitit!
Live From Tirana 11:36 03/12/2021
Si ndikon atmosfera festive e fundvitit në humorin tonë?!
Live From Tirana 10:52 03/12/2021
“Ne kemi problem me kulturën e heshtjes”/Drejtësia sociale në Shqipëri nga sytë e Ervin Muços!
Live From Tirana 11:54 02/12/2021