Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana • 15:47 28/11/2022
I ftuar ditën e sotme në një lidhje telefonike në “Live From Tirana” ishte Ibro Deli, i cili zë vendin e pestë në The Top List momentalisht më këngën e tij " Mu ka tek". Pikërisht lidhur me këtë projekt muzikor ai u shpreh ditën e sotme, ku përshkroi tekstin, zhanrin dhe stilin e këngës. Po lidhur me titullin çfarë tha artisti?! Ibro Deli Stenaldo Mëhilli Dj Wizii
Izolimi në shtëpinë e “BBV”, psikologia Fiona Todhri ka diçka për të thënë për Zhaklinën!
Live From Tirana 08:51 08/02/2023
Një artiste fenomenale që ka bërë histori/Kjo është Beyonce!
Live From Tirana 09:12 07/02/2023
David Dreshaj rrëfen për TAR arsyen se pse refuzoi ta përfaqësonte Malin e Zi në Eurovizion!
Live From Tirana 09:09 04/02/2023
Ekskluzivisht për TAR/David Dreshaj zbulon historitë që fshihen pas këngëve të tij!
Live From Tirana 09:06 04/02/2023
Ja si kanë ndryshuar shifrat e ndjekësve në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP”!
Live From Tirana 08:58 04/02/2023
Genc Muçollari: “Dhuratat e shtrenjta të prindërve, fëmijët i zëvendësojnë me drogën”!
Live From Tirana 09:27 03/02/2023
Robb Daddy na tregon më shumë për këngën e tij romantike “Ndjenjë për ty”!
Live From Tirana 09:06 03/02/2023