Ja çfarë i pret shenjat e horoskopit në vitin 2022 sipas Hysgen Dautit!
Live From Tirana • 18:26 31/12/2021
I ftuar në “Live From Tirana” ka qenë një nga astrologët më të njohur Hysgen Dauti ku është diskutuar rreth horoskopit dhe astrologjisë. Ajo që është më e rëndësishme ka të bëjë me parashikimin e plotë të shenjave për vitin 2022 të të gjitha shenjave. Elios Shuli Hysgen Dauti Danko Dj
Për të gjithë të apasionuarit pas teknologjisë, Brenton Bënja jep më shumë informacione!
Live From Tirana 09:07 19/05/2022
Andrra zbulon gjithçka lidhur me projektin e saj “Shën Gjergji”!
Live From Tirana 09:04 19/05/2022
Artur Havalja zbulon më shumë rreth komunitetit të sporteve urbane!
Live From Tirana 09:37 18/05/2022
Edessa zbulon si lindi ideja e remix-it të “Ma leht pa dhimbje”!
Live From Tirana 09:33 18/05/2022
“Eurovision Song Contest” parë nga sytë e Isli Islamit!
Live From Tirana 10:11 17/05/2022
Si i ka parë Mario Deda performancat në “Eurovision 2022”?!
Live From Tirana 10:10 17/05/2022
Kristina Mere, gazetarja që qëndron pas ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Channel!
Live From Tirana 09:47 14/05/2022