Katërshja “propagandon” mendimet e lira pas zgjedhjeve
Propaganda • 21:16 29/04/2021
Katërshja e "Propaganda" u gjendën këtë javë pranë mikrofonit të Top Albania Radio-s për të propaganduar mendimet e lira pas zgjedhjeve. Ndër të tjera, ata diskutuan me energji dhe humor rreth pjesëmarrjes në zgjedhje dhe situatën e krijuar nga ato. Aleksandër Grami Roland Saro Jorke Broka Erblin Bajko Dori Dj
Shefi ka vrarë nepunësin e tij gjatë orarit të punës…
Propaganda 15:52 31/07/2021
“Një burrë vret veten, dhe largohet nga vendngjarja!”
Propaganda 15:45 31/07/2021
“Ai që ha gjëra të thata përditë, brenda vitit ka për t’u bërë me gastrit.”
Propaganda 15:36 31/07/2021
Paneli i Propagandës diskutojnë për bashkëjetesën në komunitet…
Propaganda 15:34 31/07/2021
Kanotieren e vendosni brenda apo jashtë brekëve?!
Propaganda 15:32 31/07/2021
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?!”
Propaganda 15:31 31/07/2021
Kthim pas në kohë me Propagandën, përplasja mes dy karteleve të fuqishme, nga futbolli në vrasje!
Propaganda 17:37 24/07/2021