Kristina Mere, gazetarja që qëndron pas ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Channel!
Live From Tirana • 09:47 14/05/2022
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar në studio gazetarja Kristina Mere, e cila është pjesë e disa prej ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Media siç janë “Dua të të bëj të lumtur”, “Big Brother Vip”, “Më lër të flas” dhe “Hell’s Kitchen”. Si është gjendur Kristina në këto projekte, si ka nisur e gjithë gjëja për të? Elios Shuli Sindi Mila Kristina Mere Wizii Dj
Për të gjithë të apasionuarit pas teknologjisë, Brenton Bënja jep më shumë informacione!
Live From Tirana 09:07 19/05/2022
Andrra zbulon gjithçka lidhur me projektin e saj “Shën Gjergji”!
Live From Tirana 09:04 19/05/2022
Artur Havalja zbulon më shumë rreth komunitetit të sporteve urbane!
Live From Tirana 09:37 18/05/2022
Edessa zbulon si lindi ideja e remix-it të “Ma leht pa dhimbje”!
Live From Tirana 09:33 18/05/2022
“Eurovision Song Contest” parë nga sytë e Isli Islamit!
Live From Tirana 10:11 17/05/2022
Si i ka parë Mario Deda performancat në “Eurovision 2022”?!
Live From Tirana 10:10 17/05/2022
Kristina Mere, gazetarja që qëndron pas ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Channel!
Live From Tirana 09:47 14/05/2022