Kultura e të ushqyerit në Shqipëri, çfarë po hamë ne sot?! Dhurata Thanasi flet për TAR!
Live From Tirana • 09:57 21/05/2022
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar në studio themeluesja e “Luga e Argjendtë”, Dhurata Thanasi për të na folur më shumë rreth mënyrës dhe kulturës së të ushqyerit. Çfarë hamë ne sot? Elios Shuli Sindi Mila Dhurata Thanasi Wizii Dj
Anxhela Peristeri rrëfen për TAR gjithçka mbi këngën e saj më të re që titullohet “Adrenalina”!
Live From Tirana 11:27 25/06/2022
Trendet e reja të kirurgjisë plastike, Senera Hoxha tregon për TAR!
Live From Tirana 09:30 25/06/2022
Vajza e Gent Demaliaj zbulon gjithçka mbi koncertin në nder të babait të saj të ndjerë!
Live From Tirana 09:55 24/06/2022
Rëndësia e “Tirana European Youth Capital 2022”, Ira Topalli tregon për TAR…
Live From Tirana 09:53 24/06/2022
Ju njohim me 5 këngët e preferuara të Kamela Islamaj!
Live From Tirana 10:00 23/06/2022
Artistja më e re në treg Arsi Bako na njeh më shumë me këngën e saj “More than friends”!
Live From Tirana 09:53 23/06/2022
Stina e verës erdhi/Doktoreshë Nelda Hysi ka disa këshilla për të gjithë grupmoshat!
Live From Tirana 09:49 23/06/2022