Celebrities Gossip Showbiz

Lëvizja e radhës e Meghan Markle në karrierë mund të ‘shkatërrojë’ çdo shpresë për një ‘rikthim’ mbretëror!

Meghan Markle mund të planifikojë lëvizjen e saj të ardhshme në karrierë, por një ekspert paralajmëron se ajo do të duhet të jetë e kujdesshme për atë që thotë nëse dëshiron të shpëtojë marrëdhënien e saj me familjen mbretërore.

Ndërsa Dukesha e Sussex është parë së fundmi duke mbështetur burrin e saj në Lojërat Invictus, ajo ka bërë disa lëvizje në karrierë që kur la pas aktrimin dhe u martua me Princin Harry. Meghan ka qëndruar në botën e argëtimit, duke krijuar një podcast, Archetypes, prodhuar nga ajo dhe kompania e Harry-t Archewell Audio. Podkasti u anulua pas një sezoni dhe marrëveshja me Spotify ishte e pavlefshme.

Ajo gjithashtu shkroi një libër për fëmijë dhe tregoi një dokumentar për natyrën. Disa njerëz mendojnë se lëvizja e saj e radhës do të ndjekë gjurmët e burrit të saj dhe ajo do të shkruajë një kujtim të sajin. Autori mbretëror Tom Bower tha për GB News:

Pikëpamja ime është se ajo po shkruan kujtimet e saj dhe do të jetë një xhiro e madhe parash.

Ndërsa mund t’i bëjë para, Mark Boardman, një ekspert i argëtimit, beson se mund të dëmtojë marrëdhënien tashmë të trazuar midis Dukës dhe Dukeshës dhe pjesës tjetër të familjes mbretërore.

Duke pasur parasysh statusin e saj si një ish-anëtare e Familjes Mbretërore Britanike dhe statusin e saj të famshëm, ka padyshim një interes të madh për historinë e saj personale. Një kujtim i tillë ka potencialin të jetë një xhirues i konsiderueshëm parash. Meghan Markle ka potencialin për të fituar një shumë të konsiderueshme parash nga kujtimet e saj, duke filluar nga disa milionë dollarë vetëm për paradhënien deri në dhjetëra milionë ose më shumë kur llogariten honoraret, të drejtat ndërkombëtare dhe mundësitë e lidhura.