Lorenc Hasrama: “Me femrat kam qenë gjithmonë mirë!”
Big Brother Radio • 17:19 04/05/2023
Ajo që ndodh në shtëpinë e “Big Brother VIP”, padyshim që është më e ndjekura e më e komentuara në rrjetet sociale, si edhe në jetën e përditshme. Ndodhitë ditore të “Big Brother Albania VIP” vijnë të komentuara live me të ftuar personazhe të njohur, por mbi të gjitha në zërin e publikut. Elona Duro Jonida Aliçkolli Armaldo Kllogjeri Lorenc Hasrama
Qetsori për Luizin: “I thashë po ashtu mos e mbaj fare në qafë kryqin…”
Big Brother Radio 16:50 05/05/2023
A do ketë një këngë mes Armaldos dhe Lorencit?
Big Brother Radio 00:14 05/05/2023
Armaldo Kllogjeri: “Dalja ka qenë një torturë e vërtetë!”
Big Brother Radio 17:20 04/05/2023
Lorenc Hasrama: “Me femrat kam qenë gjithmonë mirë!”
Big Brother Radio 17:19 04/05/2023
Për kë bën tifo Maestro finalen e së shtunës?
Big Brother Radio 17:19 04/05/2023
A i ka zbehur spektatorët në teatër ‘Big Brother VIP’?
Big Brother Radio 17:18 04/05/2023
Indrit Çobani: “Në ‘Big Brother VIP’ kam bërë tifo për aktorët!”
Big Brother Radio 17:18 04/05/2023