“Në kërkim të kujt”, prodhimi që po rishfaqet në ekranin e Top Channel/Dritan Huqi flet për TAR!
@ the Movies • 14:16 10/09/2022
“At The Movies” nisi me një sezon të ri plot surpriza. Edi Hallaçi tani së bashku me Edea Demaliaj, na njohën me detaje dhe informacionet të shumta të reja nga bota e kinematografisë. I ftuar në një lidhje telefonike episodin e parë të “At The Movies”, ka qenë producenti Dritan Huqi. Ai na ka folur më shumë lidhur me filmin “Në kërkim të kujt” që së fundmi po rishfaqet në ekranin e Top Channel. Edea Demaliaj Edi Hallaçi Dritan Huqi Wizii Dj
Disa fakte të pabesueshme që ndoshta nuk i dinit rreth filmit “Avatar” jua tregon Edi dhe Edea!
@ the Movies 14:59 24/09/2022
Edi dhe Edea ju zbulojnë gjithçka rreth premierave më të reja të Cineplexx!
@ the Movies 14:30 24/09/2022
Ceremonia e ndarjes së çmimeve “Emmy Awards 2022” sjellë në vëmendjen e “At The Movies”!
@ the Movies 10:45 17/09/2022
Njihuni me filmin më të ri që mund ta ndiqni tani në Cineplexx!
@ the Movies 10:43 17/09/2022
Javët Ndërkombëtare të Kulturës, Anxhela Lepuri na zbulon më shumë!
@ the Movies 10:42 17/09/2022
“Në kërkim të kujt”, prodhimi që po rishfaqet në ekranin e Top Channel/Dritan Huqi flet për TAR!
@ the Movies 14:16 10/09/2022
“At The Movies” ju sugjeron disa nga serialet më të fundit që nuk duhet t’i humbisni!
@ the Movies 14:02 10/09/2022