Celebrities Top 100 Songs of the Year

Neda Balluku jep urimin e saj të fundvitit për të gjithë shqiptarët!

Programi traditë i ditës së fundit të vitit rikthehet edhe këtë herë dhe ndoshta ky është një nga momentet më të shumëpritura për të gjithë ju. E si mund të mbyllet ndryshe ky vit, përveç se nën tingujt e muzikës më të mirë të 2022 dhe me të ftuar mjaft të veçantë.

Një mesazh zanor ka ardhur dhe nga Neda Balluku. Ajo ka bërë urimin e saj për të gjithë publikun shqiptar:

Për të gjithë shqiptarët ku mbërrijnë valët e Top Albania Radio-s, paçi një vit të bekuar dhe të mbarë! Qofshit të lirë dhe të lumtur! Përqafime nga Neda Balluku!

Ndërkohë vazhdoni të ndiqni live martonën e 100 këngëve më të mira shqiptare duke klikuar në këtë link. Plot surpriza të tjera na presin.