Nga albumi i ri e deri tek bashkëpunimet me artistët e njohur, Vert zbulon gjithçka!
Live From Tirana • 09:41 21/05/2022
Vert, një nga këngëtarët e rinj por shumë të talentuar, ka publikuar këngën e tij më të re të titulluar “Pi Du” që ka hyrë së fundmi në klasifikimin e 100 këngëve më të mira të javës në “The Top List”, Top Awards. Artisti ka qenë i ftuar në “Live From Tirana” për të zbuluar më shumë mbi këtë projekt, por edhe për albumin e ri në veçanti. Elios Shuli Sindi Mila Vert Danko Dj
Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 10:19 12/08/2022
Fushata “Shqipëria je ti”, Alketa Gaxha flet më shumë për TAR!
Live From Tirana 10:17 12/08/2022
Nga “At The Movies” në përkthyese, Arta Sinamati flet për librin “Nuk përfundon kështu”!
Live From Tirana 10:15 12/08/2022
Artion Vreto për situatën turistike në jugun e Shqipërisë: “Nuk ka ndonjë grek që shan Mykonos”!
Live From Tirana 10:16 11/08/2022
Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!
Live From Tirana 10:12 11/08/2022
KOKA zbulon më shumë mbi projektet e saj të reja dhe jo vetëm!
Live From Tirana 12:27 10/08/2022
Nga dramat e grave në shoqërinë tonë e deri tek impenjimet e saj të shumta, Xhoi Jakaj flet për TAR!
Live From Tirana 12:26 10/08/2022