Ori Nebijaj zbulon risitë e “Pushime On Top” dhe tregon se mes tij dhe “Wake Up” do të zgjidhte…
Live From Tirana • 09:20 01/07/2022
E ftuar në emisionin "Live From Tirana" nëpërmjet një lidhjeje telefonike ka qenë moderatorja e njohur, Ori Nebijaj. Ajo ka treguar dhe ka zbuluar se për çfarë po përgatitet në "Pushime On Top" dhe se çfarë të rejash na presin këtë vit në sezonin e pestë të tij. Ori Nebijaj Stenaldo Mëhilli Danko Dj
Zbuloni disa nga përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura!
Live From Tirana 11:31 13/08/2022
Cilët janë personazhet më të ndjekur në Instagram për këtë javë?!
Live From Tirana 11:30 13/08/2022
Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 10:19 12/08/2022
Fushata “Shqipëria je ti”, Alketa Gaxha flet më shumë për TAR!
Live From Tirana 10:17 12/08/2022
Nga “At The Movies” në përkthyese, Arta Sinamati flet për librin “Nuk përfundon kështu”!
Live From Tirana 10:15 12/08/2022
Artion Vreto për situatën turistike në jugun e Shqipërisë: “Nuk ka ndonjë grek që shan Mykonos”!
Live From Tirana 10:16 11/08/2022
Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!
Live From Tirana 10:12 11/08/2022