Pardon My French Ndryshe live nga sheshi Skënderbej!
Pardon My French • 20:48 26/05/2022
Pardon My French Ndryshe erdhi shumë ndryshe këtë të mërkurë live nga sheshi Skënderbej! Me një të ftuar speciale, Lei Kraja, ky episod nuk duhet humbur! Jonida Aliçkolli Salsano Rrapi Adi Pojana Lei Kraja
Gena i irrituar me artistët shqiptarë : “Unë klikimet i kam reale!”
Pardon My French 19:44 23/06/2022
Pas 14 vitesh me partneren, dasmë në horizont për Genën?
Pardon My French 19:43 23/06/2022
A është këngëtari më i paguar në Shqipëri?! Gena përgjigjet ‘pa doreza’!
Pardon My French 19:31 23/06/2022
Ja çfarë thotë Gena për populloren, rockun dhe baladat!
Pardon My French 19:29 23/06/2022
Nga fillimet e karrierës e deri te njohja me partneren, Gena tregon gjithçka në TAR!
Pardon My French 20:51 22/06/2022
‘Polic i mirë, polic i keq’ dhe lajmet më të bujshme të javës këtë episod të ‘Pardon My French’!
Pardon My French 20:15 22/06/2022
Zv. ministri i Ekonomisë Besart Kadia vjen ndryshe në “Ndryshe”!
Pardon My French 18:22 22/06/2022