Celebrities Gossip Showbiz

Pink emocionon me urimin prekës për ditëlindjen e gjashtë të vogëlushit të saj!

Pink mori kohë të hënën për t’i uruar djalit të saj Jameson, të cilin e ndan me bashkëshortin Carey Hart, një ditëlindje të lumtur të gjashtë. Në Instagram, artistja 43-vjeçare e muzikës ndau një sërë fotosh të vjetra dhe të reja për të shënuar këtë rast të veçantë. Ajo shkroi në një mbishkrim të përzemërt:

Faleminderit që je ti. Të adhuroj. Gëzuar ditëlindjen vogëlush.

Duke e ndarë me audiencën e saj në internet prej 9.1 milion, ajo e filloi shënimin duke shkruar, ‘Djali im i vogël. 6 vjeç sot.’ Duke reflektuar për kohën para lindjes së tij, ajo shtoi:

Ata thanë se nuk mund të të kishim. Atëherë duhej të provoje dy herë për të arritur këtu.

Nëna krenare e dy fëmijëve iu referua vajzës së saj njëmbëdhjetëvjeçare ndërsa vazhdoi:

Nuk isha e sigurt se mund ta dua një tjetër ashtu siç e doja Willow tashmë.

Pink ishte sentimentale ndërsa vazhdoi:

Mendova se do të më thyente përgjysmë. Në vend të kësaj, duke më shpërthyer kokën dhe zemrën time dhe më bëri më të madhe. Ti je një mrekulli. Jo për shkak të kësaj. Ti je një mrekulli sepse ti zgjedh gëzimin çdo ditë.