Celebrities Magazine Showbiz

Pink zbulon se si një shfaqje e Cher frymëzoi performancat e saj duke sfiduar gravitetin!

Pink po flet për albumin e saj të ri, “Trustfall”, i quajtur në frymën e ushtrimit të rënies mbrapsht në duart e dikujt, duke i besuar se do t’ju kapin. Në një intervistë të re, ajo u shpreh:

Ky është një ushtrim për ndërtimin e ekipit. Por për mua kjo do të thotë që për t’u ngritur nga shtrati në mëngjes tani, duket sikur kërkon shumë besim në univers dhe besim te vetja dhe besim te ata që janë përreth jush dhe t’i lini fëmijët tuaj në shkollë dhe të marrin pjesë. në zgjedhje dhe dashuri në mënyrë të pambrojtur, thjesht kërkon shumë. Shumë njerëz ndihen sikur po bien mbrapa dhe ne nuk e dimë se ku është toka dhe kjo është një ndjenjë vërtet shqetësuese.

Është i njëjti besim që ajo ka nevojë për të inkorporuar akrobacitë ajrore që ajo realizon me mjeshtëri në performancat e saj live. Por si ka nisur dëshira e Pink për këto akrobaci dhe si arriti t’i sillte me kaq profesionalizëm? Pink shpjegoi se si fëmijë ajo ishte një gjimnast, duke filluar të stërvitet në vetëm katër vjeç dhe duke ushtruar pesë ditë në javë për tetë vjet.

Është brenda jush. Më pas u bëra këngëtare dhe shumë, shumë, shumë, shumë vite më vonë,isha në një koncert të Cher në Vegas dhe po i shikoja kërcimtarët pas saj dhe po menodja pse nuk mund ta përjetojnë të gjithë këtë kënaqësi, përfshirë edhe këngëtarët?

Ajo vendosi në atë moment që mund t’i bënte të dyja. Si më poshtë, ajo deklaroi:

Unë mund ta bëja këtë. Unë isha një fëmijë astmatik, me të vërtetë i keq astmatik. Pra, më duhej të bëja stërvitjen e diafragmës që shumë herët, e cila nga ana tjetër ishte ajo që do të më duhej të bëja për të mësuar se si të këndoja me kokë poshtë. Dhe gjithçka funksionoi dhe doja ta bëja, doja ta provoja dhe të shihja nëse ishte e mundur. Sepse dukej vërtet argëtuese dhe në fakt është. Për mua, është një sport dhe e marr shumë seriozisht dhe punoj shumë për të. Gjithmonë jam duke u përpjekur të dal në krye, sepse kjo i bën njerëzit të lumtur. Kur fluturoj nëpër ajër është e mrekullueshme, nuk mund ta imagjinoni.