Botë e Çuditshme

Rekordi me numrin më të madh të shkrepëseve në hundë vendoset nga danezi Peter von Tangen Buskov!

Peter von Tangen Buskov nga Danimarka ka shënuar rekord të ri botëror për numrin më të madh të shkrepëseve të vendosura në hundë. 39-vjeçarit iu desh të fuste të paktën 45 fije në vrimat e hundës për të shënuar rekord të ri. Në vend që të ndalonte në 45, danezi vazhdoi duke vendosur edhe 23 fije të tjera, duke e rritur numrin në 68.

Von Tangen Buskov u shpreh për mediat se:

Kam vrimat e hundës mjaft të mëdha dhe lëkurë elastike. Jam i sigurt se kjo më ndihmoi shumë. Kurrë nuk e kam menduar se do të shënoja një rekord.