Botë e Çuditshme Design

Shënon rekord të ri botëror skulptura e dragoit e realizuar me balonë!

Një skulpturë dragoi e realizuar me rreth 38 mijë balona në një qendër tregtare në Hong Kong ka shënuar rekord të ri botëror. Bëhet e ditur se, skulptura është krijuar nga Sze Tai “Wilson” Pang, Kun Lung Ho dhe 60 vullnetarë të tjerë. Dragoi 41.7 metra i cili tashmë është pjesë e rekordeve botërore Guiness, ka qenë pjesë e festimeve të Vitit të Ri kinez. Realizatorët e tij kanë theksuar se sfida më e madhe ishte të siguroheshin që dragoi të qëndronte pa asnjë strukturë mbështetëse.