Tendencat e sezonit vjeshtë-dimër, stilistja Rezarta Skifteri flet për TAR!
Live From Tirana • 09:42 27/09/2022
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefonike stilistja e njohur Rezarta Skifteri për të na folur më shumë për tendencat e reja të modës sa i përket këtij sezoni. Si fillim, sa i përmbahemi ne etikës së veshjes ditët e sotme? Stenaldo Mëhilli Rezarta Skifteri Danko Dj
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022
Një muzikant ndërkombëtar si Eugent Bushpepa!
Live From Tirana 15:43 28/11/2022
Mimoza Ahmeti tregon të vërtetën e ndërtimit pa leje: “E kisha marrë lejen nga bashkia”!
Live From Tirana 19:33 26/11/2022
Njihuni me personazhet e famshëm që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana 19:27 26/11/2022
Më mirë të lindësh djalë apo vajzë?
Live From Tirana 19:18 26/11/2022
Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana 09:01 25/11/2022
Si të dallojmë talentin dhe potencialin e fëmijëve, Egzona Ademi flet për TAR!
Live From Tirana 08:58 25/11/2022