Botë e Çuditshme Design

Thur me grep për 34 orë e 7 minuta, gruaja hyn në Librin e Rekordeve Guinness!

Një grua nga Uashingtoni, e cila mësoi të punojë me grep kur ishte 8-vjeçe, praktikoi hobin e saj për 34 orë e 7 minuta për të thyer një rekord botëror. Alessandra Hayden nga Gig Harbor theu rekordin botëror të Guinness për thurjen me grep më të gjatë në maratonë. E reja tha për GWR se:

Doja të bëhesha rekordmene, por doja të bëja diçka që ishte kuptimplot për mua, kështu që ky ishte kombinimi perfekt. Kështu që vendosa ta bëj.

Hayden tregoi se gjyshja e saj e mësoi atë të punonte me grep kur ishte 8-vjeçe.

Gjyshja ime ishte vërtet dinake, por nuk ishte shumë e lëvizshme. Pra, ajo më mësoi të punoja me grep në mënyrë që të më mbante të zënë duke mos vrapuar gjatë gjithë kohës dhe duke bërë diçka që i pëlqente gjithashtu.

Alessandra shtoi se familja e saj ndihmoi gjatë përpjekjes, me burrin e saj që mori përsipër punën e dëshmitarëve dhe dokumenteve.