Vesa Smolica rikthehet në muzikë pas një pauze të gjatë, ja si e përjeton ajo këtë periudhë!
Live From Tirana • 10:25 30/09/2022
Këngëtarja e njohur Vesa Smolica është rikthyer së fundmi në muzikë me një projekt të ri pas gati 1 vit e gjysmë pauze. Në një lidhje telefonike për “Live From Tirana” ajo na ka treguar ndër të tjera se si e ka përjetuar këtë eksperiencë. Elios Shuli Vesa Smolica Wizii Dj
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022
Një muzikant ndërkombëtar si Eugent Bushpepa!
Live From Tirana 15:43 28/11/2022
Mimoza Ahmeti tregon të vërtetën e ndërtimit pa leje: “E kisha marrë lejen nga bashkia”!
Live From Tirana 19:33 26/11/2022
Njihuni me personazhet e famshëm që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana 19:27 26/11/2022
Më mirë të lindësh djalë apo vajzë?
Live From Tirana 19:18 26/11/2022
Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana 09:01 25/11/2022
Si të dallojmë talentin dhe potencialin e fëmijëve, Egzona Ademi flet për TAR!
Live From Tirana 08:58 25/11/2022