Botë e Çuditshme Travel

Vizitojnë 99 bare në 24 orë, djemtë futen në Librin e Rekordeve Guinness!

Një dyshe australiane thyen një rekord botëror Guinness duke shkuar në 99 bare të ndryshme gjatë 24 orëve. Harry Kooros dhe Jake Loiterton, të dy 26 vjeç thyen Rekordin Botëror Guinness për pijet më të vizituara në 24 orë. Ata e morën titullin nga njeriu i Afrikës së Jugut Heinrich de Villiers, i cili vizitoi 78 bare në 24 orë vitin e kaluar.

Dyshja tha se ata u përballën me sfida të shumta duke përfshirë largimin nga disa institucione që nuk donin që ata të regjistronin video brenda. Dyshja thanë se kishin synuar për 100 pije, por u ndalën në 99 për shkak të një gabimi në numërim. Kooros shtoi se pjesa më e vështirë e përpjekjes ishte konsumimi i kaq shumë pijeve. “Me ligjet e rrepta të dehjes në Sidnej, kuptuam se duhej të ruheshim nga dehja e tepërt në mënyrë që të na lanë të hynim”,-tha ai.