Bota Botë e Çuditshme

13-vjeçarja hyn në Librin e Rekordeve Guinness për truket magjike nënujore!

Një 13-vjeçare kombinoi dashurinë e saj për zhytjen me pasionin e saj për magjinë dhe theu një rekord botëror Guinness për 38 truke në 3 minuta ndërsa ishte nën ujë. Avery Emerson Fisher vendosi pajisjet e saj dhe hyri në rezervuarin e tunelit në Akuariumin e Gjirit në San Francisko.

Fisher u regjistrua duke kryer 38 truke magjike në tre minuta ndërsa ishte zhytur në ujë, duke thyer rekordin e 20 trukeve të vendosura nga magjistari britanik Martin Rees në 2020. Ajo ka 12 certifikata të zhytjes dhe ka qenë në më shumë se 30 zhytje në oqean. Vajza tha se shpreson se Rekordi i saj Botëror Guinness do të rrisë ndërgjegjësimin për ruajtjen e oqeanit dhe do të frymëzojë më shumë njerëz që të merren me zhytje.