Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
500 euro për një prezantim! E pranon aktori Ledio Lako ofertën me kushte të ‘çuditshme’ nga ‘kurthi’ i Salsanos dhe Adit?
Ndryshe • 17:38 23/06/2021
Në 'kurthin' e Salsanos dhe Adit ka rënë këtë rradhë aktori i njohur i Portokallisë, Ledio Lako. Atij i është ofruar një prezantim eventi në Librazhd për 500 euro me disa kushte paksa të çuditshme... Ledio Lako Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Erion Braçe opinionist në “Big Brother Vip”?!
Ndryshe 19:38 22/09/2021
Dashuri në kohë krismash! “Barcaleta e javës” nga Salsano dhe Adi
Ndryshe 19:22 22/09/2021
Do të pranojë Mariza Ikonomi të këndojë në dasmën e Nadirit nga Vlora?
Ndryshe 19:20 22/09/2021
Më në fund Mariza Ikonomi e hap telefonatën ‘kurth’ të Salsanos dhe Adit!
Ndryshe 18:39 21/07/2021
Telefonata ‘kurth’ në “Ndryshe”, a do të bjerë Megi Pojani pre e kurthit të Salsanos dhe Adit?!
Ndryshe 18:19 21/07/2021
Barcaleta e javës për nivelin e ujit në pishinë!
Ndryshe 17:59 21/07/2021
Frida Krifca, zbulon cili është qarku që merr më shumë para…
Ndryshe 16:52 21/07/2021