A është gati Antonela të shkojë nuse në fshat?
S'e Kam me Ty • 20:45 12/08/2021
Një nga personazhet më të njohur të "Për'puthen" është Antonela. Si mendoni a është gati ajo të shkojë nuse në fshat? Jonida Aliçkolli Isli Islami DJ Wizii
A duhet ta falim tradhëtinë?
S'e Kam me Ty 22:58 03/02/2023
“Amosi nuk i afrohet shijeve të Deas”, Mikela i ngre zërin Fatjonit!
S'e Kam me Ty 22:46 03/02/2023
Çfarë ere mbajnë këmbët e Dea Michelle?
S'e Kam me Ty 22:45 03/02/2023
“Ups”, Katerina Trungu bëhet lëmsh!
S'e Kam me Ty 22:44 03/02/2023
“Logjikë fshatari”, prezantuesja përzë avokat Ngjelën…
S'e Kam me Ty 22:43 03/02/2023
Provokimet dhe ofendimet në Përputhen s’kanë të shteruar!
S'e Kam me Ty 22:42 03/02/2023
“Karrierë mashtruesi”, për kë e ka fjalën Erjona Rusi?
S'e Kam me Ty 22:40 03/02/2023