South Outdoor Festival - News
Pauzë në muzikë?! Mc Kresha dhe Lyrical Son: “Shpresojmë që gjeneratat që do vijnë të lënë më shumë gjurmë se ne…”

Festivali më i shumëpritur “South Outdoor Festival” rikthehet edhe këtë vit në Borsh, në jugun…

Eventi që nuk duhet humbur, “South Outdoor Festival” – Powered by Coca Cola Zero!

“South Outdoor Festival” është një festë e të gjitha aktiviteteve jashtë në natyrë: sportit, kulturës,…

Nata e tretë në “South Outdoor Festival” zjarr! Shiu në Borsh nuk i ndali festimet!

“South Outdoor Festival” ishte më i zjarrtë se kurrë natën e tretë, të dielën e…

Për ata që nuk janë të pranishëm në Borsh, ja çfarë po ndodh në “South Outdoor Festival”!

Është e vështirë ta besojmë se nuk jeni të pranishëm në “South Outoor Festival” por…

Gjithçka që ndodhi natën e dytë të “South Outdoor Festival”!

Gjatë natës së parë të “South Outdoor Festival” menduam se i pamë të gjitha, dëgjuam…

Muzika e mirë nuk mungoi natën e parë të “South Outdoor Festival”!

“South Outdoor Festival” nisi mbarë padiskutim dhe muzika e mirë nuk mungoi natën e parë…

“South Outdoor Festival” këtë vit do të jetë i paharrueshëm/ Premton shumë surpriza!

“South Outdoor Festival” është një festë e të gjitha gjërave që organizohen në ambient të…

Intervista ekskluzive e artistit të njohur NANA nga “South Outdoor Festival” për TAR!

“South Outdoor Festival” u rikthye edhe këtë vit me edicionin e tij të 4-të, në…

Qindra të rinj bëhen së bashku në shkretëtirë për Festivalin “Renegade Man”!

Ndonëse organizatorët e festivalit “Burning Man” kishin deklaruar më parë anulimin e tij për shkak…

Eugent Bushpepa elektrizon skenën e “South Outdoor Festival”!

“South Outdoor Festival” u rikthye edhe këtë vit me edicionin e tij të 4-të, në…

Festivali “South Outdoor” këtë vit në Borsh

I kthyer tashmë në traditë, festivali “South Outdoor” këtë vit do të zhvendoset në një…