“Pse i shkruan të dashurit tim mi ku*vë”?
S'e Kam me Ty • 20:32 06/08/2021
Vajzat e "Best Deal" në një zënkë për të dashurin... Mirë kjo, po atë lojën me shishe kur do e bëjmë? Jonida Aliçkolli Isli Islami Dj Wizii
“Pse i shkruan të dashurit tim mi ku*vë”?
S'e Kam me Ty 20:32 06/08/2021
“Më vdiq burri 19 vjeç, pra para 19 vitesh!” Llogaritë bëjini vetë
S'e Kam me Ty 20:15 06/08/2021
Sonida rrëfen nga frymëzohet për makeup…
S'e Kam me Ty 18:00 06/08/2021
“Më mirë të ma thotë që dua të të tradhëtoj, sesa t’ia heq kokën t’ia vë në tepsi!”
S'e Kam me Ty 17:59 06/08/2021
Çfarë do të bënin shqiptarët në ditën e tyre të fundit?!
S'e Kam me Ty 17:58 06/08/2021
Ja që dhe Mevlani mund të refuzohet…
S'e Kam me Ty 17:57 06/08/2021
Sa shumë talente ka Shqipëria…
S'e Kam me Ty 21:54 29/07/2021