Skafistët
Vintage • 15:38 22/05/2022
TAR Vintage në Top Albania Radio është gjithmonë një rubrikë mjaft e pëlqyer dhe që sjell për ju çdo javë një video shumë të bukur dhe të përgatitur me kujdes nga Saimir Kodra dhe Aldon Lipe. Saimir Kodra Aldon Lipe
Skafistët
Vintage 15:38 22/05/2022
Serenata…
Vintage 16:08 15/05/2022
Peshkatarët…
Vintage 13:03 08/05/2022
Dëshmia
Vintage 13:47 01/05/2022
Qazimi & Mon Kukaleshi
Vintage 14:26 24/04/2022
Rrugë të bardha
Vintage 10:56 17/04/2022
Rrugicat që kërkonin diell…
Vintage 17:03 10/04/2022