Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
LAJME
Zbuloni 4 etapat për të Menduar Pozitivisht me “Puna me Egon”!
Cilat janë historitë tipike NEGATIVE që na thotë Egoja dhe ne i BESOJMË?
Evolimi i Egos kalon në 4 faza që mbase nuk i keni dëgjuar ASNJËHERË!
Çfarë është Tamam-Tamam Egoja dhe si na vendos shkopinj ndër rrota?
Çfarë është egoja dhe pse ka kaq shumë RËNDËSI të punojmë me të?
Cili ka qenë mendimi më NEGATIV gjatë jetës së Eckhart Tolle autor i librit “Fuqia e së Tashmes”?
Si ka ndikur prindërimi i pandërgjegjshëm në vetëvlerësimin tonë?
Çfarë është vetëvlerësimi, si krijohet dhe si ta zhvillojmë më shumë?
Beatrix Ramosaj: “Ta duash veten nuk vjen aq lehtë,mua më janë dashur shumë vite ta vlerësoja veten”
Çfarë është dashuria ndaj vetes dhe si ta zhvillojmë?
Oprah Winfrey na jep 7 rregulla si ta duam veten më shumë
Robin Sharma dhe 4 të vërteta sipas tij për Vetë-Dashurinë
Cilat janë 10 shenjat për të kuptuar nëse nuk e duam veten ende mjaftueshëm?
Afirmime për ta Dashur Veten më shumë nga e mrekullueshmja Loise Hay
Si ka ndikuar marrëdhënia midis prindërve për të tërhequr ne sot marrëdhënie jo të shëndetshme?
Si ta kalojmë frikën sipas dy ndër njerzve shpirtërorë sot në botë: Saddguru dhe Eckhart Tolle?
Ushtrimi praktik “ Përcaktimi i Frikës” për të fituar mbi frikën nga Tim Ferris (II)
Ushtrimi praktik “ Përcaktimi i Frikës” për të fituar mbi frikën nga Tim Ferris (I)
Si jemi programuar gjatë fëmijërisë? Si na ndalon kjo të ndryshojmë?
Si krijohet Frika dhe Ankthi?
Frika: Si krijohet,Si ta kalojmë praktikisht dhe shpirtërisht?
Cila është teknika më efiçiente për të Ri-Programuar shëndetshëm Veten tonë të Re?
Cilat janë mendimet dhe sjelljet limituese të programuara në subkoshiencë që ka gjithësecili?
ETAPAT për të Ri-Krijuar Imazhin e Ri të Vetes!
Cili është zbulimi më i rëndësishëm psikologjik i shekullit ’20?
E di që mund të kishe mësuar 10 gjuhë të huaja në fëmijëri?
Imazhi i Vetes- Zbulimi më i madh psikologjik i shekullit ’20!
2 Teknika mirënjohje për të manifestuar para!
3 Hapa për të përmirësuar shëndetin me mirënjohje?
Si t’i përmirësojmë marrëdhëniet problematike me teknikat e mirënjohjes?