Çfarë ere mbajnë këmbët e Dea Michelle?
S'e Kam me Ty • 22:45 03/02/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja Roi DJ
Alfred Cako: “Michelle Obama është transvestit”!
S'e Kam me Ty 17:00 18/03/2023
“Kiara i ka braziliane”, Luizi ngacmon Dean dhe Kiarën në dush!
S'e Kam me Ty 17:00 18/03/2023
“Mariza Ikonomi” tenton të divorcojë Luizin nga Kiara!
S'e Kam me Ty 16:59 18/03/2023
“Ta futi dhe Nita dhe Dea”, Arbër Hajdari ja plas në fytyrë Shpatit!
S'e Kam me Ty 16:59 18/03/2023
“Kur u prishëm i ndaluam punët”, çudirat në ‘Për’Puthen’ s’kanë fund!
S'e Kam me Ty 16:58 18/03/2023
Gruaja që humbi virgjërinë në moshën 50- vjeçare!
S'e Kam me Ty 16:57 18/03/2023
Maestros s’i del e keqja me Luizin: “Kush jam unë e kush je ti!”
S'e Kam me Ty 23:15 17/03/2023