Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Cila nga 3 partitë politike është “e helmuar” sipas Mustafa Nanos?
Ndryshe • 18:59 20/10/2021
Në të martën tuaj "Ndryshe", TAR ju sjell një episod të ri plot humor dhe me shumë të reja. Në prezantimin e Salsanos dhe Adit dhe me prezencën si të ftuar të gazetarit dhe opinionistit Mustafa Nano u thanë shumë gjëra interesante duke nisur nga politika e duke vazhduar me tema pak më delikate e provokuese. Mustafa Nano Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Meridian Ramçaj flet ‘pa doreza’! Ja mendimi i tij për secilin nga banorët e “Big Brother Vip”…
Ndryshe 20:28 26/01/2022
Meridian Ramçaj: “Donaldi për mua personalisht është treguar i pabesë. Më paska gënjyer intuita…”
Ndryshe 20:19 26/01/2022
“Unë e kam fituar Big Brother tim”, Meridian Ramçaj flet për rrugëtimin e tij në “BBV”!
Ndryshe 20:16 26/01/2022
Studimi i Adit na mëson si prodhohet energji elektrike nëpërmejt seksit!
Ndryshe 19:35 26/01/2022
‘Kamera e fshehtë në radio’, Irini Qirjako fut në kurth Salsanon!
Ndryshe 18:49 26/01/2022
Majlinda Bregu: “Në Partinë Demokratike duhet të rikthehet gara e ndershme.”
Ndryshe 20:09 19/01/2022
Majlinda Bregu: “Integrimi në Europë, datë gjithmonë e më e largët!”
Ndryshe 19:24 19/01/2022