Dënimi për Gramshin e Bulqizën, Sinemati: “Në Bulqizë më shumë kanë shitur futboll sesa krom!”
PASÓ • 19:36 07/05/2022
Një tjetër episod shumë dinamik këtë premte në "Paso", ku nuk mungojnë batutat, deklaratat e forta dhe komentet mbi futbollin. Edi Manushi Glenti Nallbani Gëzim Sinemati Redi Jupi Lorenc Jemini Dj Ankloe
Europe Conference League, shtohen ethet e finales në Tiranë!
PASÓ 19:20 25/05/2022
Bekri Bajraktari, ish-futbollist i Feyenoord tregon eksperiencën e tij me këtë ekip!
PASÓ 19:19 25/05/2022
Finalja e madhe Roma-Feyenoord, gjithçka që nuk dini vetëm në ‘Paso’!
PASÓ 14:25 25/05/2022
Edi Manushi i zbulon ‘sekretin’ Beniadës: “Ka një avokat me origjinë nga Napoli…”
PASÓ 14:14 25/05/2022
Gjithçka që duhet të dimë rreth Conference League dhe Kupës së Botës “Qatar 2022”!
PASÓ 12:35 22/05/2022
Ja si e shpjegon Sinemati diferencën mes kampionatit anglez dhe atij shqiptar!
PASÓ 19:43 21/05/2022
Çfarë pritet nga finalja e Conference League sipas Lorik Canës?!
PASÓ 20:58 14/05/2022