Diola Dosti: “Maestro duhet të dilte para meje, kur Luizi e ofendon ai qesh!”
Ndryshe • 19:04 15/03/2023
Sot e ftuar në emisionin “Ndryshe” ka qenë ish-banorja e shtëpisë së “Big Brother VIP” Diola Dosti. E vendosur para pyetjeve ‘pikante’ të Salsanos dhe Adit, ajo ka treguar më shumë rreth eksperiencës së saj brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri dhe jo vetëm… Diola Dosti Salsano Rapi Adi Pojana Dj Vini
“Sa skandal është ai”, Visjan Ukcenaj ofendon moderatorët!
Ndryshe 20:16 27/09/2023
“Borxhi i shoqnisë”! – Barcaleta e javës në Ndryshe
Ndryshe 20:13 27/09/2023
Telefonuesi bie në dashuri me recepsionisten e TAR!
Ndryshe 20:12 27/09/2023
Meri Shehu: “Shqiptaret nuk ja tregojnë ëndrrat burrave”!
Ndryshe 20:11 27/09/2023
Rudina Dembacaj: “Do e lë Markun, ka burra boll”!
Ndryshe 20:10 27/09/2023
Veriori “hiqet” si himariot!
Ndryshe 20:07 27/09/2023
Pitbull mban të fshehtë prejardhjen shqiptare!
Ndryshe 20:06 27/09/2023