Ja si të fitoni nga klikimet sipas shefave të Acromax!
Ndryshe • 20:20 13/07/2022
Një tjetër episod shumë interesant në “Ndryshe” me të ftuar dy administratorët e Acromax, Anxhela Faber dhe Aldor Nini. Në këtë intervistë, duket se kishim shumë gjëra për të mësuar. Anxhela Faber Aldor Nini Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Nga modele në pornostare, Slimoneva Retushanga ka një mesazh të rëndësishëm për ju!
Ndryshe 23:04 22/09/2022
Shokon avokati Ngjela: “Hakerat? të dhënat janë shitur!”
Ndryshe 23:03 22/09/2022
SPAK-u i shpjeguar nga Spartak Ngjela!
Ndryshe 16:33 22/09/2022
Nga jeta erotike deri tek ëndrrat e parealizuara, Spartak Ngjela më i sinqertë se kurrë!
Ndryshe 16:32 22/09/2022
Nuk permbahet Albana Perhati: “Hajde sqarohemi bashkë, kam 7 burra…”
Ndryshe 18:46 21/09/2022
Barcaleta e javës/ Film erotik apo film historik?
Ndryshe 18:45 21/09/2022
I ftuar në “Ndryshe”, Spartak Ngjela flet për korrupsionin, luftën dhe politikanët shqiptarë!
Ndryshe 18:26 21/09/2022