Celebrities Live From Tirana Showbiz

Jo shumë ndryshime nga java e kaluar/Ja cili nga banorët e BBV triumfon në Instagram këtë javë!

“Social Top 5” është një rubrikë e emisionit “Live From Tirana” që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm, qofshin ata shqiptarë apo të huaj. Teksa të gjithë jemi gjithë sy e veshë se çfarë postojnë yjet në rrjete sociale, kjo ndikon dhe tek numri i tyre i ndjekësve në Instagram. Por cilët janë banorët e shtëpisë së “BBV” që kanë spikatur në Instagram?

Ai është një banorët më të komentuar të “BBV3”. Bëhet fjalë për Jul Dedën, i cili këtë javë nuk ka ndryshuar në numrin e ndjekësve, duke pasur sërish 449 mijë. Dy shoqet e afërta, Roza Lati dhe Rike Roçi, kanë pasur të njëjtën rritje në numrin e tyre të ndjekësve. Roza numëron 329K duke shtuar kështu 1 mijë ndjekës nga java e kaluar, ndërsa edhe Rikja ka shtuar 1 mijë ndjekës në Instagram.

Kalojmë tek çifti i vetëm momentalisht brenda “BBV3”, Heidi dhe Romeo. Të dy kanë pasur rritje me ndjekësit e tyre ku përmendim Heidin me një rritje prej 1 mijë ndjekësish dhe Romeo me 2 mijë ndjekës më tepër. Sa i përket Meriton Mjekiqit, njësoj si Romeo edhe ai është rritur me 2 mijë ndjekës në Instagram dhe tani numëron 322K.

Ndërkohë, një rritje prej 1 mijë ndjekësish ka pasur Erjola Doçi duke shkuar nga 262 në 263 mijë. Sa i përket dosa prej banorëve më të rinj se pjesa tjetër e shtëpisë, Françeska ka shtuar 1.6K në Instagram, Liami nuk ka ndryshuar nga java e kaluar dhe numëron sërish 29.6K ndjekës, ndërsa Jetmiri është rritur me 2K duke numëruar tashmë 57.3K. Nga ana tjetër me rritjen më të madhe të kësaj jave përmendim sërish Egla Cenon, e cila ka shtuar 3 mijë ndjekës dhe tashmë ka 73K në Instagram.