Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Lëngu magjik i gjinekologut që bën mrekullira dhe ju lë me binjak! “Barcaleta e Javës”
Ndryshe • 15:28 01/07/2021
Këtë herë tek "Barcaleta e Javës", Salsano na tregon një 'histori' shumë interesante të një lëngu magjik që bën mrekullira. Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Erion Braçe opinionist në “Big Brother Vip”?!
Ndryshe 19:38 22/09/2021
Dashuri në kohë krismash! “Barcaleta e javës” nga Salsano dhe Adi
Ndryshe 19:22 22/09/2021
Do të pranojë Mariza Ikonomi të këndojë në dasmën e Nadirit nga Vlora?
Ndryshe 19:20 22/09/2021
Më në fund Mariza Ikonomi e hap telefonatën ‘kurth’ të Salsanos dhe Adit!
Ndryshe 18:39 21/07/2021
Telefonata ‘kurth’ në “Ndryshe”, a do të bjerë Megi Pojani pre e kurthit të Salsanos dhe Adit?!
Ndryshe 18:19 21/07/2021
Barcaleta e javës për nivelin e ujit në pishinë!
Ndryshe 17:59 21/07/2021
Frida Krifca, zbulon cili është qarku që merr më shumë para…
Ndryshe 16:52 21/07/2021