Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Mos bëni vaksinat se do ju vendosin tre 6-at e djallit”, një zbulim nga Alfred Cako!
S'e Kam me Ty • 20:04 29/07/2021
Emisioni i emisioneve "S'e Kam Me Ty", edhe këtë herë risjell të zëvëndësueshmin Alfred Cako. Ai na shpjegon 'të vërtetën' mbi pandeminë dhe se si vaksinat do të na lidhin me djallin... Jonida Aliçkolli Isli Islami Dj Wizii
U ndez shkëndija në ‘pill’…
S'e Kam me Ty 21:12 13/08/2021
Linda Rei dhe Robert Berisha flirtojnë live!
S'e Kam me Ty 21:12 13/08/2021
“E mban dot Alesian ky çuni se rëndon shumë…”
S'e Kam me Ty 20:47 12/08/2021
Një reper me Gucci dhe Armani…
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
Po ju a njihni dikë që nuk thotë kurrë një fjalë të mirë?
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
Për të gjithë të interesuarat, Ina Pojani zbulon metodën e gjoksit me dhjam…
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
A është gati Antonela të shkojë nuse në fshat?
S'e Kam me Ty 20:45 12/08/2021