Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Pse në Shqipëri gjithnjë paguajnë meshkujt, ja ç’mendim ka Eni Shehu!
Live From Tirana • 17:54 20/07/2021
I ftuar ditën e sotme në një lidhje telefonike ishte gazetari Eni Shehu. Ai u shpreh për shumë gjëra, duke përfshirë turizmin në Shqipëri dhe mangësitë qa ai ka. Gjithashtu, Eni tregoi si duket në këndvështrimin e tij fakti që në vendin tonë gjithnjë meshkujt paguajnë. Eni Shehu Ksenja Shoshaj Albana Ruçi Danko Dj
Arsimi në Shqipëri/Edmond Tupja: “Lindita Nikolla duhet të bëjë diçka për të rinjtë”!
Live From Tirana 18:08 19/10/2021
“Studentët nuk e vrasin mendjen për të mësuar dhe pedagogët lënë shumë për të dëshiruar…”
Live From Tirana 17:39 19/10/2021
“Bledi Mane i paragjykon shumë femrat”/ Erjola Doçi rrëfehet në lidhje me karrierën dhe jo vetëm…
Live From Tirana 15:44 18/10/2021
Çfarë të rejash do të sjellë Festivali i Artistëve të Rrugës këtë vit në vendin tonë?
Live From Tirana 15:30 16/10/2021
Ku u frymëzua Iris Canaj për të organizuar Festivalin e Artistëve të Rrugës në Shqipëri?
Live From Tirana 15:28 16/10/2021
Gjithçka që duhet të dini për dismorfinë e trupit jua shpjegon estetistja Arisa Sinanaj!
Live From Tirana 16:35 14/10/2021
Bullizmi ndaj Lianës, Sindi Mila: “Më bën përshtypje me Albi Nakon sepse ai vetë është gjykuar…”
Live From Tirana 16:30 14/10/2021