Psikologia Doljana Velia jep disa këshilla se si ta nisim ditën me motivimin e duhur!
Live From Tirana • 09:41 23/11/2022
E ftuar nëpërmjet një lidhje telefonike për “Live From Tirana” ka qenë pikologia Doljana Velia. Ajo ka tregur për TAR disa këshilla se si ta nisim ditën me motivimin e duhur. Stenaldo Mëhilli Doljana Velia Danko Dj
Shpat Deda zbulon gjithçka rreth serisë së koncerteve të tij në Kosovë!
Live From Tirana 12:50 03/12/2022
Ja nga çfarë duhet të ‘ruhet’ çdo shenjë e horoskopit në muajin dhjetor, sipas Jorgo Pullës!
Live From Tirana 15:19 01/12/2022
Ina Kollçaku për TAR: “Shoqëria jonë është 100% pedofile!”
Live From Tirana 15:02 01/12/2022
“Të jesh transgjinor në Shqipëri është luftë për mbijetesë”, David Cuka flet për TAR.
Live From Tirana 11:19 01/12/2022
Botox, apo Face yoga?! Laura Xhaxhiu jep përgjigjen.
Live From Tirana 11:11 01/12/2022
Producentja e filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”, Blerina Hankollari, zbulon më shumë për të!
Live From Tirana 11:12 30/11/2022
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022