Rezultatet që i duhen Kombëtares këto dy ndeshje për të siguruar vendin e parë!
PASÓ • 16:53 24/09/2022
E premtja sportive në TAR padyshim që nuk mund të mungonte me plot analiza rreth futbollit dhe jo vetëm nga ekspertë të fushës. Redi Jupi Ed Manushi Glenti Nallbani Gëzim Sinemati Lorenc Jemini Dj Ankloe
Milano dhe Manchster United në prag të eleminimit nga Champions League!
PASÓ 18:49 02/12/2023
Amerika publikon 11 lojtarët më të mirë të vitit!
PASÓ 18:34 02/12/2023
Historia e ‘Calcio’, loja më e famshme e futbollit në Itali!
PASÓ 18:27 02/12/2023
Detaje mbi shortin që do të hidhet në Euro 2024 për skuadrën shqiptare!
PASÓ 18:23 02/12/2023
Avni Ponari tregon më shumë rreth finales së Superkupës së Shqipërisë në basketboll për vajza!
PASÓ 18:18 02/12/2023
Gëzim Sinemati: “Ali Mema, heroi i futbollit”!
PASÓ 18:12 02/12/2023
Shifra rekord, 3 ndeshje në 4 ditë në stadiumin “Air Albania”!
PASÓ 18:08 02/12/2023