Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Studentët nuk e vrasin mendjen për të mësuar dhe pedagogët lënë shumë për të dëshiruar…”
Live From Tirana • 17:39 19/10/2021
Ditën e sotme, e ftuar në emisionin “Live from Tirana” ishte Rita Petro. Çfarë e ka irrituar shkrimtaren?! Zbuloni gjithçka në këtë video! Stenaldo Mëhilli Rita Petro Danko Dj
Besa Kaziu, një nga artistet më të reja dhe të talentuara na zbulon më shumë mbi pasionin e saj!
Live From Tirana 10:38 26/01/2022
Kufizimi i qarkullimit të mjeteve të rënda, Gentian Vocaj dhe Gerhard Baka flasin për TAR!
Live From Tirana 10:35 26/01/2022
“Beatrix të tjera gjëra më premtoi të tjera bëri”/ Niko Komani rrëfehet ekskluzivisht për TAR!
Live From Tirana 10:17 25/01/2022
Një libër, një këngë e re dhe jo vetëm…/ Ekskluzivisht për TAR, Valbona Mema zbulon gjithçka!
Live From Tirana 09:59 25/01/2022
Në Ditën Ndërkombëtare të Arsimit, shkrimtarja Rita Petro ka një mesazh për të gjithë ne!
Live From Tirana 09:49 25/01/2022
Kush duhet t’i bëjë punët e shtëpisë në familje?
Live From Tirana 09:40 25/01/2022
Doni të zbuloni se kush kryeson listën e “Social Top 5” këtë javë?
Live From Tirana 16:26 23/01/2022