Surpriza e Top Albania Radio-s për Salsano Rrapin!
Ndryshe • 21:57 19/07/2022
Ky ishte episodi i fundit live i "Ndryshe", teksa të martën e ardhshme do të ketë një përmbledhje speciale me çastet më të bukura, dhe ato më gazmore të programit. Ndërkohë, në këtë episod, Salsano merr një surprizë nga TAR me rastin e ditëlindjes së tij! Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Nga modele në pornostare, Slimoneva Retushanga ka një mesazh të rëndësishëm për ju!
Ndryshe 23:04 22/09/2022
Shokon avokati Ngjela: “Hakerat? të dhënat janë shitur!”
Ndryshe 23:03 22/09/2022
SPAK-u i shpjeguar nga Spartak Ngjela!
Ndryshe 16:33 22/09/2022
Nga jeta erotike deri tek ëndrrat e parealizuara, Spartak Ngjela më i sinqertë se kurrë!
Ndryshe 16:32 22/09/2022
Nuk permbahet Albana Perhati: “Hajde sqarohemi bashkë, kam 7 burra…”
Ndryshe 18:46 21/09/2022
Barcaleta e javës/ Film erotik apo film historik?
Ndryshe 18:45 21/09/2022
I ftuar në “Ndryshe”, Spartak Ngjela flet për korrupsionin, luftën dhe politikanët shqiptarë!
Ndryshe 18:26 21/09/2022