Swing Marathon

Me Rastin e ditës ndërkombëtare të Jazz-it Top Albania Radio bëhet bashkë me Hemingway Fan Club Tirana në Swing Marathon, Edicioni i Pestë.

Në një maratonë që nis prej orës 13.00 deri në orën 15.00 studio qëndrore e TAR lidhet me trenin që do të çojë fansat e jazz-it nga Tirana në Shkodër. Albana Ruçi dhe të veshurit e tjerë si në vitet ’30 do sjellin atmosferë feste jazz-i, ndërsa maratona radiofonike do të sjellë hite të muzikës me fansat më të fiksuar.

13:00 - 18:00

Hosts & DJs