Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Adriano zbulon gjithçka, nga bashkëpunimi i parealizuar me Fifin deri te projektet e ardhshme!
Lancio • 19:11 11/12/2021
Artisti i ri i tregut tonë muzikor, gjithashtu dhe pjesë e "The Top List", Adriano ka qenë i ftuar në "Lancio" për të folur rreth projekteve të ardhshme muzikore, bashkëpunimit të parealizuar me Fifin dhe vështirësitë për t'ju futur rrugës së muzikës! Albana Ruçi Adriano Dj Wizii
Renis Domi zbulon më shumë për bashkëpunimin e tij të fundit me Stine dhe G-Bani!
Lancio 16:02 15/01/2022
Nga fillimet e karrierës e deri te planet e së ardhmes, Aroilda dhe Brian tregojnë gjithçka për TAR!
Lancio 20:07 30/12/2021
Ergys Shahu rrëfen gjithçka në lidhje me muzikën e tij ekskluzivisht për TAR!
Lancio 20:53 17/12/2021
Adriano zbulon gjithçka, nga bashkëpunimi i parealizuar me Fifin deri te projektet e ardhshme!
Lancio 19:11 11/12/2021
Sardi Strugaj flet në lidhje me problemet që hasin me këngët e tyre artistët e mëdhenj!
Lancio 16:27 30/11/2021
I ftuar në “Lancio”, Sardi Strugaj zbulon detaje të reja rreth këngë së tij “Sytë” dhe jo vetëm…
Lancio 16:26 30/11/2021
Sardi Strugaj na zbulon disa të pathëna lidhur me projektet e tij dhe jo vetëm…
Lancio 16:25 30/11/2021