Aktorët Rafael dhe Edgar Morais zbulojnë gjithçka rreth filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”!
@ the Movies • 18:27 26/11/2022
Të ftuar në "@ The Movies" kanë qenë aktorët e njohur Rafael dhe Edgar Morais. Ata kanë zbuluar gjithçka rreth filmit të tyre më të ri "A Cup of Coffee and New Shoes On"! Edea Demaliaj Edi Hallaçi Dj XXL
Gjithçka që duhet të dimë për Oscars 2023!
@ the Movies 09:07 28/01/2023
Zbuloni filmin më të ri të Cineplexx që nuk duhet ta humbisni!
@ the Movies 09:04 28/01/2023
“At The Movies” ju sugjeron serialet më të ndjekur në Netflix!
@ the Movies 11:18 21/01/2023
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 11:16 21/01/2023
Gjithçka që duhet të dimë për ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Golden Globes 2023”!
@ the Movies 11:25 14/01/2023
Zbuloni premierat e fundit të Cineplexx dhe pse nuk duhet t’i humbisni kurrsesi!
@ the Movies 11:23 14/01/2023
Njihuni me filmat më të vlerësuar të vitit që po lëmë pas!
@ the Movies 09:49 31/12/2022